LEMONDÁSI FELTÉTELEKVisszavonás

Önnek joga van törölni, tizennégy napon belül indoklás nélkül ezt a szerzodést. A várakozási ido tizennégy napon, amelyen szedett, vagy a képviseloje a harmadik fél, aki nem a fuvarozó, az áru tulajdonjogát, vagy.
Gyakorolni az elállási jogot kell értesíteni bennünket útján egyértelmu nyilatkozatot (pl. szállított postai úton levélben, faxon vagy e-mailben) a döntés, hogy visszavonja ezt a szerzodést. Ön biztos használhatja a mellékelt modellt elállási formanyomtatványt, amely nem kötelezo, de.
Annak érdekében, hogy tartsa be az elállási határido elegendo az, hogy az üzenetet az elállási jog, mielott a visszavonás határido.

A visszavonás kell elküldeni:

Kingworx GmbH
Vállalat a kereskedelem és felhasználásának szabadságát,
Industriestr. 2
D-66280 Sulzbach
Németország
Fax: +49 (0) 681 - 948 948 97
Telefon: +49 (0) 681 - 965 900 22
E-mail: info@szonyeg-company.hu

Következményei visszavonás

Ha felmondja ezt a szerzodést, hogy Önnek minden kifizetést, amit kapott meg, beleértve a szállítási költségek (kivéve az eredo többletköltségek a tény, hogy úgy döntött, egy fajta szállítási eltéro általunk kínált drága fajta standard szállítási van), és vissza kell fizetni, azonnal legkésobb tizennégy napon, amelyen az értesítést kézhez keresztül a törlését a jelen szerzodést velünk. Ehhez a visszafizetés, használjuk ugyanazt a fizetési módot, amit használt az eredeti ügylet, kivéve akkor, ha megállapodás hiányában; minden esetben meg kell fizetnie díjai erre a visszafizetés.

Fogjuk gyujteni az árut, ha említett szállítási címet. Meg kell viselnie a rendszeres költségeit a visszatérés, ha a leszállított áru megrendelt és megfelel az ár a visszaküldött áruk nem haladja összeg 100 €, vagy ha magasabb áron a dolgot az idoben a visszavonás még a visszatérés, vagy a adtak szerzodésben megállapított részleges fizetés. Ellenkezo esetben a hozam ingyenes. Csak akkor kell fizetni minden csökkent az áruk értéke, ha a romlása érték miatt nem szükséges megállapítani jellegének, jellemzoinek és muködésének az áru foglalkozik veled.

A jog nem vonatkozik a távollevok között kötött szerzodések
- A termékértékesítés, amelyek eloállítása a vevo leírásokra vagy
- Egyértelmuen szabott egyéni igények, vagy
- Ami nem alkalmasak miatt feltétele a vissza-vagy
- Elronthatják gyorsan vagy
- Kinek a lejárati ido telt el,
- A kínálat hang-, illetve képfelvétel, szoftvert, ha a szállított adathordozók kerültek csomagolást a fogyasztó felbontotta, vagy
- Hírlapok, folyóiratok és magazinok, kivéve, ha a fogyasztó ahhoz szerzodés telefon.

Vége a törlés.

 


Használhatja a következo modellt elállási a visszavonás,
de ez nem kötelezo. Ön is hivatalosan használhatja a saját egyedi szöveget az világosan látható, hogy vonja vissza a vásárlástól. Kérjük, ha lehetséges, jelezve a számla vagy a megrendelés számát.
Ha szeretné használni a minta elállási másolja a szöveget egy e-mailt, hogy info@szonyeg-company.hu vagy levelet, és töltse ki a szükséges információkat.


A jogalkotó mellékletének 2. cikke 246a § 1., 2. bekezdés, 1. mondat 1. számú és a 2. §, 2. bekezdés 2. pontja törvénytervezet, az alábbi modell elállási rendelkezésre:

Model elállási

(Ha azt szeretné, hogy megszünteti a szerzodést, kérjük, töltse ki az alábbi urlapot, és küldje vissza.)

• A Kingworx GmbH vállalat a kereskedelem és hasznosítása a jogok és az áruk, Industriestr. 2, 66280 Sulzbach, info@szonyeg-company.hu, +49 (0) 681 - 965 900 22, +49 (0) 681 - 948 948 97:

• Ezúton törléséhez általam (*) kötött adásvételi szerzodést az alábbi termékek (*) / nyújtása a következo szolgáltatások (*)

• kinevezni (*) / kapott (*)

• A / Fogyasztó neve (i)

• cím személy / fogyasztó (k)

• A / fogyasztók Aláírás (ok) (az üzenetet papírra)

• Date

(*) Rész törlendo.


Tovább