Szállítási határido és a szállítási

 

Információk a szállítási határidoket.

Ha megrendeli tolünk alatt rendelés több elem, ki van téve a különbözo szállítási határido, mi a hajó az áruk egy közös küldetés, kivéve, ha másként állapodtak meg veled. Ebben az esetben az egész szállítmány a szállítási határido, hogy érvényes az elemek a sorrendben a leghosszabb átfutási ido.

 

Információs kiszámításához a szállítás idopontját

A beadási határido akkor kezdodik, amikor elore fizet követo napon a fizetési megbízást, hogy a javuló banki vagy egyéb kifizetések napon futni lezárása után és végzodik lejártával az utolsó nap a határido.

Esik szombaton, vasárnap vagy munkaszüneti szállítási országosan elismert, az utolsó nap az idoszak, mint ahogyan azt a következo munkanapon, a helyén egy ilyen nap.

 

Feltételezzük, hogy a szállítási cím helyes és megvalósítható. A szállítási garantálni kell, hogy van, valaki el tudja fogadni a csomagot, a szállítási címet is.

Azáltal kézbesíthetetlen csomagot, mert például, A szállítmányozó nem tudta teljesíteni, mert az ügyfél nem volt jelen, a szállítási ido késni fog, attól függoen, hogy az ügyfél lehet elérni, vagy az új szállítási határidot meg lehet állapodni.


Tovább